12-03-09

de band die ik heb met Donna

 

De band die ik heb met Donna.
 
Donna en ik zijn zelden van elkaar weg te slaan. Want als ik het even niet meer zie zitten is er maar één dier dat mij kan geruststellen en dat is Donna, want zij weet precies hoe ik mij voel op dat moment. Niemand anders kan dan in mij buurt komen, maar Donna wel. Zij voelt mij zeer goed aan. En wat ik op dat moment nodig heb om tot rust te komen doet ze. Ze plast dan voor mij op de plaats waar ik sta en als ik tv kijk komt ze dicht naast mij liggen... gewoon om te tonen dat ze me graag heeft en dan likt ze mijn gezicht af. En als ik op weekend ga dan is ze niet meer weg te slaan uit mijn buurt. Dan is ze zo zot van mij! Donna voelt mij goed aan en ik haar. We zij gewoon een team en als ik op drukke plaasten kom dan gaat Donna gewoon mee als gezelschap en om mij te bewaken. Er mag dan niemand te dicht in mijn buurt komen. Dat toch geweldig, vind je niet? Donna brengt rust in mijn leven. Ze is een lief beestje en ik ben zo blij dat ik haar bij mij heb. Een Tibetaanse terriër is een rustgevend dier waar je alles mee kan doen . Ze is gewoon een super lief gezelschapsdier.

Donna is een crème van een hond weet je dat.

IMGP4756 []

 

18:45 Gepost door jean in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) | Tags: hond, tekst, donna, gedachte |  Facebook |

Commentaren

Dit kan niet beter gezegd worden!!! Zo is dat!!! Eens een tibetaan je hart heeft gestolen dan is dit voor altijd!
Liefs en groetjes,
MT

Gepost door: Marianne | 13-03-09

Ontroerend! Dat heb je mooi geschreven, ontroerend ik ben blij dat dit kleine Tibetaantje je zo goed aanvoelt. Ze is je steun en toeverlaat in moeilijke tijden en ze heeft de gave die haast alle Tibetaanse terriërs bezitten, een soort zesde zintuig om situaties haarscherp aan te voelen. Ik ben echt apetrots op Donna en hoop dat jullie nog héél veel jaren samen kunnen doorbrengen. Donna brengt je er wel overheen als er iets tegen zit, daar ben ik zeker van. Geef die lieverd nog maar een dikke knuffel van mij.

Gepost door: Monique | 14-03-09

van een hond krijg je enorm veel vriendschap. Soms nog meer dan van een mens. Ik zeg altijd geen mens zo blij als je thuiskomt, als de hond. Leuke hond ook !!!

Gepost door: Anita | 15-03-09

De commentaren zijn gesloten.